Nálunk járt a DJI Air 2S és mi addig vallattuk, amíg el nem mondta, hogy mit tud :)

A Duplitec Kft. és a DJIARS Budapest jóvoltából Magyarországon az elsők között tudtuk molesztálni a DJI legújabb madarát, az Air 2S-t.
   Első ránézésre a legfeltűnőbb újdonság (a narancssárga végű propellereken kívül :) ) a felső szenzorok, illetve a "meghízott" kamera. Ugyan ez még mindig "csak" egy fix blendéjű F2.8-as lencse, de az 1"-os érzékelőnek köszönhetően már 20MP-eles fotókat, illetve 5.4K 30fps-es videókat is lőhetünk vele. 4K-ban az elődjétől megszokott 60fps-t tudja, ami szintén nem piskóta, tekintve, hogy ilyet még az M2P sem tud.
   Repülési tulajdonságai szinte egyezőek az előző rokonával, annyi kivétellel, hogy itt egy Occusync 3.0 rendszerrel van dolgunk, amit először a DJI a szintén nemrég megjelent FPV drónján vezetett be. Mivel a sima Air2 is nagyon stabil kapcsolattal rendelkezett, illetve elképesztő távok megtételére volt képes, gyanítható, hogy az Air2S már a sztratoszférát fogja nyaldosni. Ezt külön MÉG nem teszteltük, mert nem szerettünk volna egy null kilóméteres drónt a megjelenés napján azonnal elhagyni :)
  Fotó- és videóminőség tekintetében nincs szégyellnivalója. A sima Air2-höz képest igazán az esti órákban láthatjuk majd az előnyeit kibontakozni. Ugyanakkor ne várjuk el tőle, hogy utólérje, vagy netalán megelőzze az M2P rekeszelhető Hasselblad optikáját.

Vizuálisabb típusú olvasóink a követekező videóban szemügyre is vehetitek az új jövevényt, illetve még egy raklap infót kihámozhatnak belőle:




Tesztfelvételeket innen tudtok letölteni:
https://drive.google.com/drive/folders/10xcbaSVeFGwtaB1CFsnU1aJOODMtgF9M?usp=sharing

Üdvözlettel,
Robi
flyvideo.hu


Hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be, vagy ha még nincs fiókod, regisztrálj!

Belépés Regisztráció