A minap jutott eszembe, hogy attól még, hogy számomra viszonylag egyértelmű pl. az Air 2-es gépemhez való DJI FLY program, simán elképzelhető, hogy azoknak akik esetleg nem tapasztaltak a témában és/vagy nem rendelkeznek angoltudással, már nehezebben birkóznak meg a különböző menüpontokkal, szakkifejezésekkel.



Nem szeretném fényezni magam, de én anno a drónos pályafutásom kezdetén nagyon boldog lettem volna egy ilyen részletes, emberközeli, magyar bemutatótól. A Youtube-os fogadtatás is ezt az elméletemet támasztja alá, sőt, gyakorlatilg minden várakozásomat felülmúlta!
   Egyébként nem is gondoltam volna, hogy ennyit lehet beszélni erről a témakörről, mire a végére értem, rámesteledett és be is rekedtem :)




Még úgy is, hogy 1-2 dolog kimaradt a filmemből, pl. hogy amikor átkapcsolunk Photo üzemmódba, akkor a 3pöttyös menünél egy másik Camera fül jön elő, fotós beállítási lehetőségekkel. Na, erről a témáról terveim szerint a következő filmemben fogok rizsázni, ahol a JPEG és a RAW formátumokat fogom górcső alá venni, összehasonlítani.

Íme a videó:




Köszönöm, ha egy Tetszik-kel, illetve feliratkozással megtisztelsz!

Üdvözlettel,
Robi a Flyvideo-tól

 


Hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be, vagy ha még nincs fiókod, regisztrálj!

Belépés Regisztráció