Flyvideo

Név: Robi Kor: 51 év Lahely: Budapest
Sziasztok!

Robi vagyok a flyvideo-tól! Akinek ez a kezdés ismerős, annak nem kell bemutatni a "munkásságom" :) Akivel viszont még nem találkoztunk (akár virtuálisan), annak a következőket érdemes tudni rólam:

2014-óta drónozom, illetve őrült aktivistaként vagyok jelen a drónos társadalom Facebook, illetve Youtube oldalain. Saját Youtube csatornámat igazából 2019-ben indítottam útjára. Célom ezzel a drónosok információhoz jutattása, tapasztalataim átadása a jövő nemzedékének :)
Terveim szerint a dronearena.hu-n is hasonlóan fogok tevékenykedni a jövőben, blogokkal, illetve videókkal fogom a tisztelt nagyérdeműt felzaklatni, remélhetőleg jó értelemben :)

Üdvözlettel,
Robi a flyvideo-tól

Blog

15 2021.04

DJI Air 2S – Teszt és első benyomások

Nálunk járt a DJI Air 2S és mi addig vallattuk, amíg el nem mondta, hogy mit tud :)

11 2021.03

RAW vs JPEG

Ki ne hallotta volna már ezeket a kifejezéseket a 21. században. Ha esetleg mégis elkerülték a figyelmed, jó, ha tudod, hogy ezek mindenhol ott vannak körülöttünk, legyen szó akár egy digitális fényképezőgépről, vagy egy telefonról, egy tabletről, egy drónról, az Internetről, a Facebook-ról, és még sorolhatnám a végtelenségig a lelőhelyeket.

07 2021.03

DJI FLY app bemutató, magyarul, részletesen

A minap jutott eszembe, hogy attól még, hogy számomra viszonylag egyértelmű pl. az Air 2-es gépemhez való DJI FLY program, simán elképzelhető, hogy azoknak akik esetleg nem tapasztaltak a témában és/vagy nem rendelkeznek angoltudással, már nehezebben birkóznak meg a különböző menüpontokkal, szakkifejezésekkel.

Blogmarkok

Nincs bejezgyés!